Categorieën
https://www.kranenland.nl/rvs-wandkranen
  • 5 tot 15 jaar Garantie
  • Binnen 14 dagen retour
  • Geen verzendkosten boven €50 binnen Nederland
webwinkelkeur
Zoeken
Winkelmandje

RVS wandkranen

De RVS wandkranen zijn geschikt voor montage op de wand. De hardmaat is 15cm en de aansluitmaat is 3/4".
De onder of boven uitloop is altijd zwenkbaar. Te monteren in de keuken,  werkkast of boven de wastafel. De rvs wandopbouwkranen zijn er in geborstelde en hoogglans gepolijste uitvoering. Garantie 15 jaar op het materiaal en 5 jaar op de keramische binnenwerken.

Indien noodzakelijk is de uitloop onzichtbaar te verlengen of te verkorten tegen een meerprijs. De levertijd van onze PVD gekleurde kranen kan afwijken van onze reguliere levertijd en bedraagt gemiddeld een week.

#/pagina
 

RVS waskomkranen

Waarom RVS wandkranen?

Er zijn goede redenen voor het gebruik van mengkranen, vervaardigd uit Roestvrijstaal welke in contact staan met drinkwater: Roestvrijstaal bevat geen schadelijke stoffen voor onze gezondheid en roestvrijstaal is een uitzonderlijk sterk materiaal met een zeer lange levensduur. Roestvrijstaal is het beste materiaal voor kraanwerk op de markt. Het is één van de meeste vooruitstrevende productieprocessen met een materiaal dat een smeltpunt heeft van 1700 graden. Deze mengkranen zorgen ervoor dat U dagelijks gebruik maakt van zuiver water. Het productieproces van de RVS kranen is veel gecompliceerder dan die van de traditionele messing mengkranen waardoor hoge technologische kennis nodig is dit om dit te realiseren. Het resultaat is mede daarom verbluffend! Los van de duurzaamheid, milieubewuste keuze en de hoge kwaliteit zijn deze mengkranen gewoonweg PRACHTIG! Roestvrijstaal is loodvrij en helpt bij de bescherming van de gezondheid. Tevens is Roestvrijstaal geheel recyclebaar.

Onze RVS kranen zijn gemaakt van 100% RVS  en voldoen aan de hoogste kwaliteits normering. De regelelementen zijn van het merk KEROX welke alleen in de beste merken worden gemonteerd. De RVS mengkraan wordt geleverd met op en inbouwdelen. De bediening kan links of rechts van de uitloop worden geplaatst .

WebwinkelKeur
iDeal
Bancontact
Visa
Meastro
Paypal
Sofort
Postnl
Kranenland is onderdeel van Technotrade Holland B.V. | Retourinformatie | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Webwinkel van CM Specialist