Categorieën
https://www.kranenland.nl/rvs-thermostaatkranen
  • 5 tot 15 jaar Garantie
  • Binnen 14 dagen retour
  • Geen verzendkosten boven €50 binnen Nederland
webwinkelkeur
Zoeken
Winkelmandje

RVS thermostaat kranen

Onze inbouw thermostaat kranen zijn er in vier uitvoeringen .Zowel de standaard 45mm knop als de 40mm slimline uitvoering is er in een uitvoering zonder en met omstel. Met omstel is geschikt voor een combinatie van regendouche en handdouche. De geringe inbouwdiepte maakt deze 100% RVS inbouwthermostaat geschikt voor montage in alle muurdiktes. De thermostaten worden compleet met in en opbouw delen geleverd. Garantie op het materiaal is 15 jaar en 5 jaar op de KEROX regel elementen.

De levertijd van onze PVD gekleurde kranen kan afwijken van onze reguliere levertijd en bedraagt gemiddeld een week.

#/pagina
 
aanbieding
RVS 4-weg inbouw douchethermostaat met omstel
RVS 4-weg inbouw douchethermostaat met omstel
1.005,00 625,00 inclusief 21% btw
aanbieding
RVS 3 weg inbouwthermostaat
RVS 3 weg inbouwthermostaat
727,00 580,00 inclusief 21% btw
aanbieding
RVS douchekraan
RVS douchekraan
886,00 545,00 inclusief 21% btw

RVS inbouw thermostaat kranen

Waarom een RVS thermostaat mengkraan?

Er zijn goede redenen voor het gebruik van mengkranen, vervaardigd uit Roestvrijstaal welke in contact staan met drinkwater: Roestvrijstaal bevat geen schadelijke stoffen voor onze gezondheid en roestvrijstaal is een uitzonderlijk sterk materiaal met een zeer lange levensduur. Roestvrijstaal is het beste materiaal voor kraanwerk op de markt. Het is één van de meeste vooruitstrevende productieprocessen met een materiaal dat een smeltpunt heeft van 1700 graden. Deze mengkranen zorgen ervoor dat U dagelijks gebruik maakt van zuiver water. Het productieproces van de RVS kranen is veel gecompliceerder dan die van de traditionele messing mengkranen waardoor hoge technologische kennis nodig is dit om dit te realiseren. Het resultaat is mede daarom verbluffend! Los van de duurzaamheid, milieubewuste keuze en de hoge kwaliteit zijn deze mengkranen gewoonweg PRACHTIG! Roestvrijstaal is loodvrij en helpt bij de bescherming van de gezondheid. Tevens is Roestvrijstaal geheel recyclebaar.

RVS AISI-304

Deze lijn mengkranen is vervaardigd uit AISI-304 Roest Vrij Staal. Dit bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel. Deze legering is in zachtgegloeide toestand niet-magnetisch en niet hardbaar, in koudvervormde toestand zwak magnetisch. Minder gevoelig voor uitscheiding van chroomcarbiden tijdens lassen.

WebwinkelKeur
iDeal
Bancontact
Visa
Meastro
Paypal
Sofort
Postnl
Kranenland is onderdeel van Technotrade Holland B.V. | Retourinformatie | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Webwinkel van CM Specialist