Categorieën
https://www.kranenland.nl/over-ons
  • 5 tot 15 jaar Garantie
  • Binnen 14 dagen retour
  • Geen verzendkosten boven €50 binnen Nederland
Zoeken
Winkelmandje

Al bijna 30 jaar speciaalzaak

Kranenland binnenKranenland is onderdeel van Technotrade Holland BV. Technotrade is opgericht als handelsonderneming met import van sanitair en ontwikkeling van sanitaire artikelen. Vanaf 1987 hebben wij ons gericht op de introductie van waterbesparende artikelen in Nederland. Binnen  5 jaar is het ons gelukt Nederland diverse gebouwen te voor zien van waterbasparende producten.

Waterbesparend

Onze waterbesparende producten worden toegepast in vrijwel alle hotels, bejaardenhuizen, ziekenhuizen, asielzoekerscentra, gemeentescholen, campings etc. in Nederland en België. Hierna hebben wij het eerste watervrij urinoir van Nederland ontwikkelt en in samenwerking met Sphinx en Franke RVS op de markt geïntroduceerd. Ook dit bleek na een paar jaar rendabel te worden.

RVS vanuit italië

Tegenwoordig zijn wij nog alleen verantwoordelijk voor de 'Watervrije Urinoir'-techniek ( droge stankafsluiter) en leveren deze aan diverse fabrikanten van Urinoirs over de hele wereld. In 2003 hebben wij de stap gezet om RVS sanitair te importeren uit Italië. Ons doel was om 100% RVS kranen, douches, regendouches etc. binnen Europa te produceren. Italie is het uiteindelijk geworden, daar is het mogelijk om producten te laten ontwerpen en tegen een goede prijs te produceren. In de afgelopen jaren hebben wij een assortiment ontwikkeld wat van hoge kwaliteit is en vergelijkbaar of mooier is dan producten van Vola, Cea, Cocoon of welke andere RVS producent dan ook.

Voor ieder budget

Deze RVS product lijnenzijn voor  ieder budget bereikbaar. Naast ons standaard assortiment RVS hebben wij de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Wij kijken dus samen met u naar het totaal plaatje en passen aan waar nodig.

iDeal
Bancontact
Visa
Meastro
Paypal
Sofort
Postnl
Kranenland is onderdeel van Technotrade Holland B.V. | Retourinformatie | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Webwinkel van CM Specialist