https://www.kranenland.nl/naar-de-winkel/mat-zwart-rvs-kranen/_115__523__NL
Zoeken
Winkelmandje
 

Mat Zwarte kranen, Mat zwarte douches, Mat zwarte regendouches

Mat zwarte kranen is op dit moment een trend . Veel fabrieken in China en Italie storten zich op het zwart maken van kranen. Wat wij zien is een groeiend aanbod van zwarte kranen ,douches etc . Bij de keuze van de juiste kraan is het verstandig niet alleen naar de vorm, kleur en prijs te kijken maar ook naar het materiaal eronder en zeker naar de wijze van coaten. Kleuren zijn er op een aantal manieren op te brengen . De kleur bijv. Ral 9005 kan er op gespoten worden , gepoedercoat of d.m.v PVD coating.

De meest aangeboden kranen worden gespoten , dit is de goedkoopste maar ook de meest kwetsbare behandeling. Vevolgens is poedercoaten behandeling nummer twee die de verf in de oven stevig op het materiaal bakt. Poedercoaten is veel  beter dan spuiten.Helaas is het met het blote oog niet te onderscheiden . De beste en sterkste behandeling is PVD Coaten , dit is een kostbare maar zeer betrouwbare manier van kleuren van de kranen ,douches etc. D.m.v gaskleuring in een oven kruipen de kleurmoleculen in het materiaal. Dit zorgt voor een vocht en krasvaste kleuring van materialen voor jaren .

Technotrade kan alle RVS modellen laten  poedercoaten in alle Ral kleuren, daarnaast hebben wij een ruim assortiment in PVD gecoate kranen. 

  #/pagina